Colaborare de top! Lugojeanul Ar’Ma a lansat un nou videoclip, alături de GIM și Mădălina Cernat

Jumătatea lunii iulie a adus pentru artistul lugojean Ar’Ma o nouă colaborare inedită, care s-a materializat prin lansarea videoclipului pentru piesa ”Antidot”, alături de GIM, tânărul timișorean care a impresionat juriul ”Românii au talent”, și artista ploieșteană Mădălina Cernat.”Piesa transmite un mesaj destul de puternic, în care cred că se regăsesc majoritatea oamenilor. Toți trecem prin câte o pasă proastă, toți avem persoane pe care le credeam prieteni, dar se dovedesc a fi contrariul, dar totuși orice zi nefastă are doar 24 de ore și la finalul ei muzica rămâne singurul antidot care ne mai calmează indiferent de situație”, a declarat Armando Constantin, alias Ar’Ma.

Videoclipul pentru ”Antidot” a fost realizat de Marian Pârjol și a fost filmat în totalitate în Timișoara. Piesa este lansată pe canalul de YouTube Voices Media, depășind 6000 de vizualizări în doar câteva zile de la lansare.

Articolul Colaborare de top! Lugojeanul Ar’Ma a lansat un nou videoclip, alături de GIM și Mădălina Cernat apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*