Colaboratori ai UTA-ei, premiați la Dubai!

Fiindcă în România, evenimentele publice cu mai mult de 25% din capacitatea unei locații ocupată sunt interzise, Gala „I Success” din acest an a avut loc tocmai în Emiratele Arabe Unite.

La un select restaurant în aer liber din Dubai, doi dintre colaboratorii UTA-ei au primit premii pentru activitatea din anul 2020. Bogdan Apostu a fost desemnat „Impresarul anului”, iar Loredana Apreutese, managerul anului în rândul firmelor transportatoare. Vorbim despre concernul arădean, Alexander International, care a finanțat gruparea fanion a Aradului cu o importantă sumă de bani odată cu promovarea în Liga 1.

Partenerul conducerii și al antrenorului Laszlo Balint în formarea loturilor cu care „Bătrâna Doamnă” a promovat și mai apoi s-a situat pe locul 8 în clasamentul Ligii I, le-a mulțumit organizatorilor pentru distincție, precizând – totodată – că țintește mai sus. „Cerul nu e limita”, a fost mesajul lui Apostu, în contextul în care evenimentul a avut loc într-o clădire „Zgârie-nori” din Dubai.

Revenit acasă, Bogdan Apostu a perfectat mutările atacantului Marius Coman și a mijlocașului Darius Buia la Petrolul, dar lucrează și la campania de achiziții a UTA-ei. „Urmărim fotbaliști importanți din România și nu numai, vrem să aducem cât mai multă calitate în această vară la Arad”, spune impresarul.

Revenind, conceptul I Success a apărut în urma cu 9 ani și dorește să aducă în atenția publicului reușite de top, iar galele sale oferă posibilitatea de a împărtăși experiențele oamenilor de succes din diverse domenii de activitate.

0
0

Articolul Colaboratori ai UTA-ei, premiați la Dubai! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*