Colegii lui Neymar nu sunt suparati din cauza privilegiilor pe care le are brazilianul la PSG: „El le-a cerut si are tot dreptul sa faca asta”

S-a tot vorbit in presa despre privilegiile pe care le are Neymar la Paris Saint-Germain si despre diversele reactii ale coechipierilor sai.

Julian Draxler iese in fata si infirma faptul ca jucatorii de la PSG ar fi gelosi pe brazilian sau suparati pe avantajele pe care le are acesta. Neamtul a lamurit situatia si a marturisit ca privilegiile lui Neymar sunt bine meritate.

”A fost povestea pedepsei cu Edinson, care a fost rezolvata dupa o zi sau doua, dar cu toate acestea, lumea a vorbit despre conflict timp de patru sau cinci saptamani. Cred ca aceasta face parte din statutul de superstar al lui Neymar.

El este un tanar plin de respect, care stie cat de important este pentru echipa. Din acest motiv el primeste cateva privilegii, el le-a cerut. E un jucator care are tot dreptul sa faca asta. Ceilalti jucatori nu sunt gelosi sau suparati de acest lucru”, a spus Draxler, potrivit Digi Sport.

 

The post Colegii lui Neymar nu sunt suparati din cauza privilegiilor pe care le are brazilianul la PSG: „El le-a cerut si are tot dreptul sa faca asta” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*