Colindători în uniforme de Poliție, la contrabandiștii din Lugoj! Vizita neașteptată, recompensată cu mii de țigări și articole pirotehnice

Polițiștii din Orașul Castanilor, împreună cu procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au plecat la colindat pe la contrabandiștii de țigări din Lugoj.
Oamenii legii au făcut luni, 28 decembrie, patru percheziții domiciliare, fiind vizate două femei de 44 și 47 de ani și un bărbat de 48 de ani.

”În data de 28 decembrie, în intervalul orar 9 – 15, poliţiştii orașului Făget împreună cu Secția 10 Rurală Făget sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă. Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Poliției Orașului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a trei persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile pe raza municipiului Lugoj, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate au vizat doua femei de 44 și 47 de ani și un bărbat de 48 de ani din Lugoj, acesta fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiș.

Polițiștii au descoperit 21.420 de țigarete netimbrate, 15.260 de lei, 100 de euro, cinci telefoane mobile, 3.448 de articole pirotehnice și au indisponibilizat două autoturisme.
Pentru audieri au fost aduse la sediul Poliției cinci persoane, doi bărbați și trei femei.

Articolul Colindători în uniforme de Poliție, la contrabandiștii din Lugoj! Vizita neașteptată, recompensată cu mii de țigări și articole pirotehnice apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*