Colţescu o arbitrează pe UTA la 4 ani de la una dintre cele mai frumoase victorii „roş-albe” din ultimul deceniu

Sebastian Colţescu va fi, mâine (începând cu ora 21), la centru în Dinamo – UTA. „Centralul” din Craiova a mai arbitrat formaţia arădeană în trei partide până acum, iar rezultatele au fost variate, un eşec, un egal şi o victorie, după cum urmează:

În 2010, Arieşul Turda îi învingea pe arădeni cu 2-1. Eduard Stoica şi Astafei marcau pentru clujeni, iar Nădăban înscria pentru UTA.

Apoi, în 2015, „roş-albii” remizau la Râmnicu Vâlcea cu Colţescu la centru, 0-0, dar fără îndoială cea mai importantă partidă arbitrată de craiovean a fost returul barajului din 2016, când UTA se impunea cu 4-1 (după prelungiri) împotriva Dunării Călăraşi, după 3-1 pentru „galben-albaştri” în tur.

Man, Curtuiuş şi Rus, cu o dublă, aduceau calificarea în cel de-al doilea baraj, unde, din păcate, UTA pierdea cu 3-1 la general în faţa Voluntariului.

Mâine, Radu Ghinciuleac (București) și Ionel Dumitru (Gherghița – Prahova) sunt asistenții olteanului, iar rezervă de este Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea). Observatorul „fluierașilor” este Aron Huzu (Sibiu).

Cel mai probabil, arădenii vor inaugura echipamentul de deplasare, în nuanțe grii și asta pentru că dinamoviștii vor apela, cel mai probabil, la culorile tradiționale „roșu-alb”.

0
0

Articolul Colţescu o arbitrează pe UTA la 4 ani de la una dintre cele mai frumoase victorii „roş-albe” din ultimul deceniu apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*