Coman şi Both reprezintă Aradul la Campionatele Balcanice de Atletism

Asociația Balcanică a Federațiilor de Atletism, în colaborare cu Federația Română de Atletism, organizează sâmbătă și duminică, 19 și 20 septembrie 2020, întrecerile Campionatelor Balcanice pentru seniori în aer liber, Competiția, ajunsă la ediția a 73-a, va avea loc pe „Cluj Arena” și se va bucura de prezența a aproximativ 300 de sportivi din 12 țări.

Competiția îi va avea ca și oaspeți de onoare pe Lord Sebastian Coe, președintele World Athletics și pe Dobromir Karamarinov, președintele Federației Bulgare de Atletism, dar și al Asociației Balcanice a Federațiilor de Atletism, prim-vicepreședinte al European Athletics, actualmente, președinte interimar al acestui for.

Bulgaria, Ucraina, Armenia, Republica Moldova, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Macedonia, Turcia, Bosnia și Herțegovina, România și Croația sunt țările ce intră în competiția de pe Someș la finalul acestei săptămâni. România va fi reprezentată de o delegație formată din 64 de atleți (28 la feminin și 36 la masculin), printre care şi doi sportivi ce reprezintă cluburi arădene: Nicolae Coman, legitimat la CS Universitatea şi Denis Both, de la CS Municipal.

Coman este medaliat cu aur la Naţionale, în proba de 1500 de metri şi vicecampion la 800 de metri, iar Both este vicecampion naţional în proba de aruncarea suliței. Toţi atleţii convocaţi pentru Balcanice se vor prezenta joi, 17 septembrie, ora 12, la Hotel Grand Italia din Cluj-Napoca.

0
0

Articolul Coman şi Both reprezintă Aradul la Campionatele Balcanice de Atletism apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*