COMISIA DE DISCIPLINĂ | INCIDENTE LA VIDELE

Jucator suspendat 1 (unu) joc si penalizare 10 lei (pentru cumul de avertismente):
– Preda Alexandru – senior (AS Recolta Sfintesti).
2. Jucator suspendat 8 (opt) jocuri si penalizare 300 lei (pentru injurii si scuiparea arbitrului):
– Lica Marian Iulian – senior (AS Recolta Sfintesti). 
3. Jucator suspendat 5 (cinci) jocuri si penalizare 150 lei (pentru scuiparea unui adversarului):
– Badea Iulian – senior (CS Rapid Buzescu).
4. Jucator suspendat 2 (doua) jocuri si penalizare 150 lei (pentru atac violent asupra unui adversar):
– Cretan Claudiu – senior (CS Rapid Buzescu).
5. Jucator suspendat 4 (patru) jocuri si penalizare 300 lei (pentru imjurii, jigniri si incercarea de lovire a unui adversar):
– Popa Octavian Cosmin – senior (AS Viitorul Butesti).
6. Jucator suspendat 5 (cinci) jocuri si penalizare 300 lei (pentru injurii si bruscarea arbitrului):
– Bratasanu Silviu Alexandru – senior (AS Viitorul Saceni).
7. Echipe sanctionate:
Pentru necompletarea raportului de arbitraj in timpul prevazut de regulament, echipa AS Gloria Merisani – juniori se penalizeaza cu 50 lei.
Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu CS Rapid Buzescu, echipa AS Steaua Spatarei pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 200 lei.
Pentru neprezentarea la jocul de juniori cu CS Metalul Peretu, echipa ACS Draganesti Vlasca pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 200 lei.
Pentru neprogramarea/neprezentarea la jocul de juniori cu CS Unirea Tiganesti, echipa AS Victoria Lunca pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 300 lei.
Pentru meprogramarea/neprezentarea la jocul de seniori cu CS Unirea Tiganesti, echipa AS Victoria Lunca pierde cu 3 – 0 jocul si penalizare 700 lei.
In urma incidentelor petrecute la jocul de juniori ACS Viitorul Videle – AS Flacara Lita, fapt ce a dus la intreruperea definitiva a jocului in min 70, Comisia decide:
– ACS Viitorul Videle pierde cu 3 – 0 jocul, se sanctioneaza cu avertisment si penalizare 700 lei (pentru patrunderea unor spectatori in teren);
– Pentru neasigurarea securitatii la teren, echipa ACS Viitorul Videle se penalizeaza cu 300 lei;
– Cosmescu Ionut – junior ACS Viitorul Videle se suspenda 5 (cinci) jocuri si penalizare 150 lei (pentru scuiparea unui adversar);
– Stanescu Mihai – junior AS Flacara Lita se suspenda 4 (patru) jocuri si penalizare 150 lei (pentru lovirea unui adversar in mod intentionat);
– Grigore Constantin – senior ACS Viitorul Videle se suspenda 6 (sase) jocuri si penalizare 500 lei (pentru patrunderea in terenul de joc urmata de lovirea unor jucatori ai echipei AS Flacara Lita, in calitate de spectator, identificat de catre oficialii jocului).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*