Comitetul Executiv al FRF a decis amanarea etapei in ligile inferioare!

UPDATE / Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal s-a reunit miercuri, pentru a decide soarta urmatoarelor etape in ligile inferioare. Hotararea a fost una favorabila echipelor din aceste esaloane, avand in vedere conditiile meteorologice din ultimele zile si starea terenurilor.

Astfel, potrivit deciziei CEx, etapa cu numarul 23 a Ligii a II-a si debutul returului in Liga a III-a au fost amanate pentru data de 28 martie.

Iata decizia FRF:

„Intrunit miercuri, 28 februarie, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis cu unanimitate de voturi reprogramarea etapei din Liga 2 si Liga 3 din datele de 2–3 martie 2018, aceasta urmand a se desfasura la data de 28 martie 2018.

in plus, etapa din Liga 2 si Liga 3 programata in 6-7 aprilie se va desfasura exclusiv in data de 6 aprilie, iar cea programata in data de 18 aprilie, cand va avea loc Adunarea Generala a FRF, se va desfasura in data de 21 aprilie 2018. De asemenea, runda programata in data de 21 aprilie va avea loc la data de 25 aprilie 2018”, se arata pe site-ul oficial al FRF.


Stirea initiala…

In urma conditiilor meteorologice din ultimele zile, reprezentantii Ligii a II-a au solicitat amanarea etapei cu numarul 23, avand in vedere si starea terenurilor.

Conditiile grele de disputare a partidelor de fotbal in Romania i-a facut pe componentii esalonului secund, prin vocea reprezentantului Marcel Ghergu (DETALII AICI), sa ceara amanarea etapei. Totodata, si startul Ligii a III-a ar putea fi amanat din aceleasi considerente.

Decizia va fi anuntata miercuri, in urma sedintei Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal ce va avea loc la „Casa Fotbalului”, dupa ora 16:30.

The post Comitetul Executiv al FRF a decis amanarea etapei in ligile inferioare! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*