Comprest GIM 0-2 Rapid2 , un meci cu 3 cartonase rosii

Comprest GIM 0-2 Rapid2 , un meci cu 3 cartonase rosii
Arbitrii Râsnoveanu Andrei , Manciu Ion Răzvan , Ştefan Florin
Teren: Rocar

Au marcat:
min 49: MARTIN Mădălin
min 70 : CĂLIN Florin

Meciul a inceput cu tatonarea adversarului si pana in minutul 20 nu se intaplase nimic notabil cand arbitrul Râsnoveanu Andrei a eliminat cate un jucator de la fiecare echipa pentru indisciplina , dupa acesta faza cele doua echipe si-au creat cateva ocazii de gol insa la pauza scorul a fost 0-0.

Dupa pauza rapidistii au intrat mai decisi in teren si la doar 4 minute de la reluarea jocului MARTIN deschide scorul dupa o actiune frumoasa in care a urmarit mingea si a plasat-o peste portarul advers. Compresul incearca sa revina dar nu reuseste iar in min 70 CALIN inscrie dupa un atac frumos.

Dupa minutul 70 arbitrul Râsnoveanu isi incepe cu adevarat numarul acordand cei drept inca un cartonas rosu unui jucator de la Comprest pentru al doilea galben.

Comprestul nu renunta si in min 80 reduce din diferenta insa golul este anulat pe motiv de hent la preluare, hetul inexistent dupa ce s-a putut vedea din tribuna , iar spre finalul partidei tot arbitrul Râsnoveanu in complicitate cu tusierul nu acorda un penalty pentru Comprest la o tragere evidenta de tricou in careu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*