CONCERT – Gala Internationala de Jazz Lugoj, editia a VII-a

Teatrul Municipal Lugoj a gazduit joi, cea de a VII-a editie a Galei Internationale de Jazz.In deschiderea Galei pe scena teatrului au urcat chitaristii Cristian Vetan si Tavi Logos, studenti in ultimul an la Facultatea de Muzica ”G. Dima” din Cluj si Daniela Marcu la cajon. Cei trei muzicieni lugojeni au interpretat piese din jazz-ul clasic, preluari si teme din melodiile lui Billy Evens, John Coltrane sau Gershwin.

 

Evenimentul a continuat cu un recital acustic sustinut ce Silviu Dan Iliescu, chitaristul trupei de blues rock AXIS, muzician care va fi prezent la Lugoj si in cadrul concertului pe care trupa timisoreana il va prezenta in decembrie, to pe scena teatrului, cu ocazia spectacolului ”Live in the City”.

 

 

Partea a doua a Galei a adus in fata publicului lugojean duetul romano-argentinian Berti Barbera & Mariano Castro. Cei doi muzicieni consacrati au prezentat, in principal, piesele de pe albumul AMISTAD, album aparut in anul 2015, care contine inregistrarea concertului sustinut de cei doi la Gala de Jazz de la Brasov, ce a avut loc in acelasi an.

 

 
Gala Internationala de Jazz s-a derulat in parteneriat cu Consiliul Judetean Timis, in cadrul proiectelor selectate in sesiunea a doua de finantare pe anul 2017 si a fost coordonata de Augustin Bercean.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*