Concurenţă mare pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti!

V. Stoica

Patru candidați s-au înscris în cursa pentru ocuparea fotoliului de manager al celei mai mari unități medicale cu paturi din Prahova – Spitalul Județean de Urgență Ploiești, instituție aflată în administrarea Consiliului Județean Prahova.
Unul dintre cei patru aspiranți este actualul manager al spitalului, economistul Marius Niculescu.
Ieri a avut loc prima etapă a selecției viitorului manager – verificarea dosarelor de concurs, în urma căreia toți cei înscriși au fost admiși. Pentru că, astfel, nu poate fi vorba despre depunere de contestații, următoarea etapă este cea a publicării proiectelor de management, adică viziunea proprie a fiecăruia dintre candidați privind Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Pe 26 februarie, proiectele celor patru vor fi publicate atât pe site-ul Consiliului Județean Prahova, cât și pe cel al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.
Conform calendarului de concurs, pe 3 martie va fi susținut proiectul de management și va avea loc evaluarea abilităților manageriale ale candidaților, urmând perioada de contestații – dacă va fi cazul – și, ulterior, pe 11 martie, afișarea rezultatelor finale ale concursului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*