Concurență prea mare pentru Mar, care ar putea fi împrumutat de UTA în Liga 2-a! Miculescu – FCSB, „subiect închis”

Juniorul Adrian Mar a fost primul transfer estival al „Bătrânei Doamne” și ultimul jucător care ar putea pleca înainte de finalul perioadei de transferuri. Fotbalistul de bandă de 19 ani nu a reușit, însă, să se impună la UTA, cu atât mai mult cu cât, între timp, FRF-ul a și schimbat regula în ceea ce privește obligativitatea folosirii jucătorilor Under 21. Miculescu a fost de fiecare jucătorul sub vârstă din primul „11” utist, pe teren mai apărând apoi Isac și Negoescu. Cam acestea sunt ierarhiile acum în  „alb-roșu”, iar când își va reveni și Călin Tudor după accidentare, Mar ar putea deveni a patra alegere a lui Laszlo Balint.

Tocmai de aceea, din informațiile noastre, tânărul fotbalist a cerut să fie împrumutat la o altă echipă, cea mai la îndemână variantă fiind o formație de Liga 2-a. De altfel, Mar a confirmat, deocamdată, doar în acest eșalon, în tricoul Mioveniului, în stagiunea precedentă și ar accepta să se întoarcă acolo doar să aibă posibilitatea să joace. „Eu zic că în momentul acesta absolut toată lumea rămâne pe loc. Lucrurile se pot schimba doar dacă există vreo posibilitate să ne gândim la interesul unui jucător, dacă există vreo ofertă pentru el, fără să pericliteze bunul mers al echipei și bineînțeles stabilitatea și acest echilibru care domnește în lot”, a spus astăzi Laszlo Balint, cunoscând dorința elevului său de a juca mai mult. De altfel, Mar nici nu a debutat pentru UTA în Liga 1, prinzând un loc pe bancă doar le meciurile cu FC Argeș și FCSB. Mai departe, impresarul fotbalistului, Bogdan Apostu, e însărcinat să-i găsească o variantă în eșalonul secund.

Chiar Gigi Becali a anunțat zilele trecute că David Miculescu nu mai intră în vederile celor de la FCSB, iar de întăriri e greu de crezut că mai e cazul. „Din ceea ce știu eu, toate lucrurile sunt închise legate de subiectul Miculescu, am văzut și declarația Domnului Becali, deci nu cred că are rost să mai insistăm. În acest moment nu există niciun fel de discuție legată de venirea unui jucător sau de plecarea vreunui jucător. Dacă va fi cazul să găsim un jucător care să ne aducă un plus, am spus-o de multe ori, o să analizăm pentru că trebuie să analizăm foarte bine din multe puncte de vedere. Primul criteriu e legat de aspectul financiar și apoi e legat de plecări”, a mai punctat Balint.

0
0

Articolul Concurență prea mare pentru Mar, care ar putea fi împrumutat de UTA în Liga 2-a! Miculescu – FCSB, „subiect închis” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*