Concurs cu un singur candidat pentru funcția de director al Spitalului Municipal Lugoj

La concursul de director al Spitalului Municipal Lugoj s-a înscris, în termenul legal de depunere a dosarelor, un singur candidat: dr. Ionuț Lucian Cocoș.
De profesie medic psihiatru, el este cel care ocupă funcția de director interimar, de la sfârșitul lunii noiembrie 2020. El i-a succedat la conducerea Spitalului Municipal ”Dr. Teodor Andrei” medicului chirurg Erwin Floroni și a mai ocupat această funcție și în trecut.  În urmă cu șapte ani, el a devenit director medical al instituției.

Susținerea publică și evaluarea proiectului de management va avea loc miercuri 12 mai, începând cu ora 10.

Ca și la concursul precedent, este permisă participarea reprezentanților mass media și a publicului, în limita locurilor disponibile, impuse de condițiile noului context epidemiologic.

Concursul va avea loc la sediul Spitalului Municipal din Lugoj. Președinta Consiliului de Administrație al instituției este Anca Micșa Oprea, cea care ocupă și funcția de City Manager al urbei.

Articolul Concurs cu un singur candidat pentru funcția de director al Spitalului Municipal Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*