Concurs județean cu participare internațională, la Școala Gimnazială Găvojdia

Școala Gimnazială Găvojdia a organizat în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Dante Alighieri” din Chișinău, Republica Moldova, Concursul Județean cu participare internațională ”Magia Primăverii”, ediția I/online.
Competiția a avut ca perioadă de desfășurare intervalul 1 februarie – 5 martie și s-a bucurat de participarea elevilor din țară și din Republica Moldova. Începând de la grădiniță și până la gimnaziu, copiii s-au înscris la concurs cu lucrări pe tema primăverii la secțiunile desen/pictură și colaj/felicitare.

”Acest proiect a avut ca scop valorificarea şi stimularea potenţialului creativ şi expresiv al copiilor prin realizarea prin realizarea de picturi, desene, colaje şi felicitări, care să marcheze frumuseţea anotimpului primăvara. Dragi elevi, felicitări!  Mulţumim cadrelor didactice participante, organizatoare şi conducerii şcolii, reprezentată de director prof. Goian Emilia, pentru sprijinul acordat!, transmite prof. Cornelia Moț, de la Școala Gimnazială Găvojdia.

În realizarea lucrărilor participanții s-au lăsat inspirați de cuvintele autorului francez Victor Hugo: ”Primăvara este o sărbătoare imensă la care participă toate elementele naturii”.

Articolul Concurs județean cu participare internațională, la Școala Gimnazială Găvojdia apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*