Concurs Regional de Arte Vizuale la Școala Gimnazială Nr. 2

Să lăsăm fantezia să zboare! Acesta este îndemnul și totodată tema Concursului Regional de Arte Vizuale organizat de Școala Gimnazială Nr. 2 din Lugoj, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Timiș.
Concursul a ajuns la cea de a V-a ediție și de această dată se va desfășura în mediul online, grupul țintă fiind reprezentat de elevi și cadre didactice din județul Timiș, dar și din țară. Tema competiției este creația plastică, realizarea obiectelor decorative și fotografia.

Se pot înscrie elevi din ciclurile primar, gimnazial și liceal, obiectivul concursului fiind descoperirea de noi tinere talente, valorificarea aptitudinilor, dezvoltarea și stimularea creativității copiilor și cultivarea sensibilității artistice în rândul acestora. Totodată, este stimulat spiritul competitiv și se încurajează parteneriatul între unitățile școlare din județ și din țară.

Înscrierile se vor face online, până la data de 15 iunie, iar detalii despre modalitățile de participare la secțiunile concursului se pot obține pe pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale Nr. 2, precum și la următoarele adrese de e-mail: popescuteodora@rocketmail.com sau ktilore@yahoo.com.

Articolul Concurs Regional de Arte Vizuale la Școala Gimnazială Nr. 2 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*