Consilierii lugojeni, chemați în ședință online pentru ordinara lunii februarie

Ultima ședință de consiliu a lunii va avea loc în data de joi, 25 februarie. Consilierii municipali sunt chemați să voteze 18 proiecte aflate pe ordinea de zi. Ședința se desfășoară on line, de la ora 14.
Printre proiectele ce vor fi votate în această ședință ordinară, se numără ajustarea unor tarife ale serviciilor privind gestionarea câinilor fără stăpân, aprobarea organigramelor și a statutului de funcțiuni la Casa de Cultură a Municipiului, Școala de Arte ”Remus Tașcău” și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Lugoj.

Un alt punct se referă la repartizarea, pentru închiriere, a unui spațiu în vederea amenajării unui birou parlamentar pentru Alina Gorghiu, senator de Timiș, ales în Circumscripția Electorală nr. 37 a județului. Spațiul este situat în Piața Drăgan, nr. 10, ap. 1.

Va mai fi supusă votului hotârârea de aprobare a numărului maxim de autorizații taxi pentru acest tip de transport în municipiul Lugoj, în limită de 130.

O hotărâre importantă care va fi supusă la vot este cea a retragerii municipiului Lugoj din asocierea cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă – Canal Timiș.

Se va mai vota aprobarea listelor de priorități în soluționarea cererilor de locuințe ANL și va fi inițiată procedura de atribuire a pajiștilor din extravilanul municipiului, rămase nealocate.

Articolul Consilierii lugojeni, chemați în ședință online pentru ordinara lunii februarie apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*