Consilierii se întrunesc! Prima rectificare de buget a noii administrații locale

Primarul Lugojului a convocat pentru marți, 10 noiembrie, de la ora 14, noul Consiliu Local în prima ședință extraordinară de la învestitură, având ca proiect principal o rectificare de buget de 1.764.000 de lei.
Suma provine în principal din cotele defalcate de TVA.

Pe ordinea de zi figurează șapte proiecte. La punctul unu se află proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe 2020.

Urmează la poziția a doua proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal dr. Teodor Andrei, la poziția a treia proiectul de hotărâre privind aprobare organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al primarului Municipiului Lugoj, la poziția a patra proiectul de hotărâre privind constituirea Comisie de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice, la poziția a cincea proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei locale de ordine publică a municipiului, la poziția șasea proiectul de hotărâre privind constituirea Comisie de circulație din municipiul, la poziția a șaptea proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 110 din 27.08.2020 privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Lugoj în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar din Lugoj pentru anul 2020-2021.

Articolul Consilierii se întrunesc! Prima rectificare de buget a noii administrații locale apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*