Consilierul județea Daniel Decebal , candidat la Primăria Fărcașa: Ne dorim o mai mare implicare a comunităţii şi prosperitate pentru toţi locuitorii comunei!

Consilierul județea Daniel Decebal , candidat la Primăria Fărcașa: Ne dorim o mai mare implicare a comunităţii şi prosperitate pentru toţi locuitorii comunei!

Daniel Decebal este omul competițiilor câștigate. A muncit în  străinătate, s-a format ca tânăr  și adult într-un prosper om de afaceri în Austria , având cetățenia țării care l-a adoptat, dar a ales să se întoarcă acasă, aducând cu el viziunea occidentală, cunoștințe tehnice, îndrăzneală și atitudinea unui învingător.

“Am  intrat în cursa electorală pentru Primăria Fărcaşa prin înregistrarea dosarului de candidatură. Am făcut acest lucru cu gândul la concetăţenii mei, la îmbunătăţirile pe care ştiu şi pot să le fac în comună.
Le mulţumesc celor care m-au sprijinit şi sunt alături de mine în acest demers, celor care m-au girat cu încrederea şi semnăturile lor.

Ne aşteaptă o perioadă de campanie diferită de tot ce ştiam până acum, limitaţi fiind de normele de distanţare socială impuse de COVID-19. Sunt sigur însă că vom avea o lună şi jumătate de muncă susţinută, iar la final rezultatele vor fi cele dorite.

Împreună cu echipa mea muncim la proiecte pentru Fărcaşa, la găsirea de soluţii pertinente pentru problemele semnalate de cetăţeni. Ne dorim o mai mare implicare a comunităţii şi prosperitate pentru toţi locuitorii comunei Fărcaşa.” a menționat , Daniel Decebal-candidat la Primăria Comunei Fărcașa

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*