Consiliul Judeţean a lansat procedura de achiziţie pentru modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe

V. Stoica

Consiliul Județean Prahova – solicitant al finanțării europene prin Programul Operațional Regional pentru extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești – a lansat procedura de achiziție în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
Estimat la aproape 14 milioane de lei, contractul de proiectare tehnică și de execuție de lucrări ar urma să fie încheiat cu o firmă specializată, în vederea efectuării tuturor documentațiilor premergătoare începerii propriu-zise a lucrărilor la UPU Ploiești.
Conform documentației de atribuire, contractul ce va fi încheiat cu societatea câștigătoare a procedurii de achiziție va avea drept obiect mai multe etape: ridicarea topo cu viza OCPI; întocmirea Proiectului Tehnic, inclusiv întocmirea Caietelor de sarcini și a Detaliilor de execuție. Cea mai mare etapă și cea mai dificilă care va fi realizată după parafarea contractului va fi, însă, executarea lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare, recompartimentare și dotare cu echipamente a noii clădiri extinse a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*