Constantin Buhac: ”Am făcut o glumă, nu mă așteptam să iasă”!

Este declarația surprinzătoare a lui Constantin Buhac, noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Ilfov, care ne dezvăluie tot scenariul care l-a propulsat într-o postură la care nu s-a gândit niciodată.

”Nu m-a îndemnat nimeni să candidez, m-am ghidat după principiul din Constituția țării că orice om are dreptul să fie ales. Da, am luat-o ca pe o provocare și recunosc că nu mă așteptam să iasă… Sigur, greul abia acum începe, dar nu mă sperii, pentru că echipa de conducere este puternică. Și mă gândesc la vicepreședintele Nicolae Sânge, la domnul Iordan, de la Buftea, reprezentantul Ligii a IV-a, la Stelian Grigore, de la Pasărea, care va coordona Liga a V-a, toți oameni cu experiență, care se pricep la coordonarea activității, la toate nivelurile. Să nu uităm că Grigore este unul din membrii fondatori ai Asociației, le știe pe toate!

Și acum, surpriza!, chiar dacă n-a mai câștigat fotoliul de conducere, fostul președinte Dumitru Crăciun va coordona activitatea Comisiei de Arbitri – el vine din acest mediu și trebuie să rămână printre noi. Este o muncă de răspundere în arbitrajul meciurilor, iar domnul Crăciun poate să îndeplinească această activitate.
Și dacă m-ați întrebat de strategia anilor care vin, ei bine aflați că vreau să mă bazez pe tinerii cu putere de muncă, oameni care se pricep la diferite domenii. Am adus în Comitetul Executiv trei membri din generația nouă, cunoscuți în lumea sportului ilfovean – Răzvan Ardelean, de la ARD Snagov, Vlad Lolicelu, de la Berceni, și Andrei Popescu, președintele de la CS Cernica. Și echipa mai trebuie completată, avem 11 comisii, prin urmare mai avem nevoie de forțe proaspete.

Personal am avut, deja, întâlniri cu doi dintre tinerii amintiți mai sus, Ardelean și Lolicelu, și am discutat despre viitorul copiilor și juniorilor ilfoveni, cum să împărțim seriile, pe criterii valorice sau geografice. Județul nostru este destul de întins, peste 1500 de kilometri pătrați, și trebuie să fim echitabili la alcătuirea grupelor”.

Aceasta a fost prima declarație a noului președinte AJF Ilfov, Constantin Buhac, și promitem să fim alături de întreaga echipă de la Asociație – fotbalul din Ilfov merită toată atenția!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*