Constatări

Echipa naţională a României a reuşit o victorie în ultimele minute ale partidei cu Armenia, alimentând corul contestatarilor care neagă orice realitate. Curios este că un jucător relativ modest, ajuns aleatoriu căpitan al naţionalei, care nu joacă nici măcar la echipa sa de club, Chiricheş, îi urechează pe toţi, chiar dacă evoluţiile sale nu sunt convingătoare.

Antrenorul Cristoph Daum îşi prelungeşte martiriul câteva luni, contestat şi hulit de toată lumea. Probabil că atunci când a acceptat postul de antrenor al naţionalei noastre, nu a strâns suficiente date şi nu a ştiut la ce se înhamă. El a venit într-un moment nepotrivit, după fiasco-ul României condusă de Anghel Iordănescu la CE din Franţa şi mai ales după pierderea puterii a celor care au adus fotbalul românesc în acestă stare jalnică, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. Astfel s-a declanşat Jihad-ul iar cei doi aţâţă pe toată lumea, mai ales pe trepăduşii din anturajul lor. Unul dintre cei mai vehemenţi contestatari, Florin Prunea, jigneşte în toate direcţiile. Normal, aş zice, deoarece pe vremea lui Sandu ocupa postul de director al departamentului relaţii internaţionale fără să cunoască vreo limbă străină.

Cum întrecerea din liga întâi este întreruptă, trecem direct la liga secundă. Din păcate, Ripensia Timişoara a pierdut cel puţin pentru moment locul întâi în favoarea echipei din Sibiu, pregătită tot de un timişorean, Alexandru Pelici. De remarcat este ascensiunea echipei ASU Politehnica, autoare a unei victorii în faţa unei echipe cu pretenţii, CS Mioveni.

Nici de această dată UTA nu a reuşit victoria pe teren propriu, chiar dacă a întâlnit o echipă de la periferia clasamentului, CS Baloteşti. Rezultatul de sâmbătă a dus la demisia antrenorului Adrian Mihalcea, care şi-a recunoscut şi asumat nereuşitele. Tardiv aş spune, deoarece a avut încredere în mai toată lumea. Noul antrenor, oricare ar fi el, va avea o misiune ingrată, deoarce va prelua o echipă măcinată de probleme. Mă întreb de ce nu ar putea rămâne antrenor principal Cristian Todea, care are o experienţă suficientă în fotbal şi cunoaşte foarte bine fondul de jucători.

În liga a treia a surprins plăcut victoria acestor copii de la Centrul Național de Pregătire Timişoara în faţa nou promovatei Ghiroda. Tandemul Roland Nagy – Radu Anca, de la Gloria Cermei, adună puncte, învingând de această dată Şoimii Lipova, echipă care a evoluat, ce-i drept, mai bine de o oră în inferioritate numerică. La Sebiş nimeni sau nimic nu poate schimba ceva, echipa fiind învinsă pe teren propriu de cvasinecunoscuta Şirineasa.

The post Constatări appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*