Continuă! Echipele de la sere, suplimentate cu muncitori de la salubrizare, pentru igienizarea spațiilor verzi

Administrația locală lugojeană a reluat joi, 6 mai, lucrările de igienizare a parcurilor și spațiilor verzi din cartiere, după pauza creată de Sărbătorile Pascale.
Edilii speră ca în scurt timp să finalizeze cositul ierbii în tot orașul, până în prezent fiind efectuate astfel de lucrări în mai multe parcuri și zone din municipiu.

”Nu avem un termen limită pentru a finaliza treaba, pentru că depindem și de starea vremii, dar vom acoperi tot orașul. Este o lucrare prioritară, fapt pentru care suplimentăm echipele cu oameni de la măturat și din alte părți. În principal, intervenim cu oamenii de la Serviciul Sere și Spații Verzi, cu zece cositoare, plus încă șase cositoare de la Serviciul de salubrizare. Pentru ca treaba să meargă bine, am mai achiziționat încă cinci utilaje de acest fel”, ne-a declarat Bogdan Blidariu, viceprimarul Lugojului.

Anii trecuți, lugojenii s-au plâns de lipsa de reacție a edililor locali, astfel că tăierea ierbii nu poate să fie decât binevenită, mai ales că a început și perioada când căpușele își fac simțită prezența.

Articolul Continuă! Echipele de la sere, suplimentate cu muncitori de la salubrizare, pentru igienizarea spațiilor verzi apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*