Contra jubilează după amicalul câștigat cu Israel: ”Am avut o reacție extraordinară, iar jucătorii merită toate felicitările!”. Pe cine a remarcat

Cosmin Contra a surprins la finalul meciului câștigat de România în Israel, scor 2-1. Selecționerul a mărturisit că i-a fost teamă de un dezastru în repriza secundă, după ce gazdele au deschis scorul, în minutul 60.

„Suntem pe un drum bun, dar ceea ce contează sunt meciurile oficiale. Mi-a fost frică după 1-0 că ne vom prăbuși. Am avut 20 de minute foarte proaste, n-am știut să gestionăm finalul de meciuri și vrem să nu mai suferim atât. Totuși, am avut o reacție extraordinară, iar jucătorii merită toate felicitările. Avem un lot bun, echilibrat”, a declarat Contra.

Selecționerul României a făcut mutări excelente, i-a introdus pe Nicolae Stanciu și pe George Țucudean, iar cei doi au adus victoria tricolorilor, însă Bancu a fost și el remarcat de Contra.

„Bancu a fost printre cei mai buni jucători de la Craiova și nu mi-a fost frică să-l bag. Aveam nevoie de incursiunile lui. A făcut un meci bun și mă bucur pentru el. Eu încerc să-mi fac o idee clară și să mă bazez pe 7-8 jucători”, a mai spus Cosmin Contra.

Articolul Contra jubilează după amicalul câștigat cu Israel: ”Am avut o reacție extraordinară, iar jucătorii merită toate felicitările!”. Pe cine a remarcat apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*