Contra, pentru prima data pe banca nationalei Romaniei: „Le multumesc fanilor romani pentru sprijinul acordat”

Cosmin Contra a fost protagonistul unui clip de prezentare facut de FRF. Acesta a luat loc pentru prima data pe banca nationalei, pe National Arena, si a primit cadou un tricou cu Contra si numarul 2020, atunci cand selectionerul trebuie sa califice echipa la Euro.

Pentru mine echipa nationala a fost mereu un lucru sfant, mai presus de orice. Am imbracat cu mandrie tricoul galben de cate ori am avut ocazie. Iar acum ca antrenor, e un vis implinit. Le multumesc fanilor romani pentru sprijinul acordat ca jucator si sper ca de acum inainte, impreuna, sa ii sustinem pe jucatorii nationalei si sa ne bucuram impreuna la fiecare victorie„, a spus Contra.

Propunerea Administratiei FRF pentru postul de selectioner al Romaniei a fost aprobata, in unanimitate, de Comitetul Executiv in sedinta din 22 septembrie 2017.

Tehnicianul de 41 de ani a semnat un contract care se intinde pana la finalul campaniei de calificare la EURO 2020. Noul selectioner va fi prezentat intr-o conferinta de presa programata la ora 19:00, la Arena Nationala.

In aceeasi zi, Comitetul Executiv al FRF a validat si acordul de reziliere a contractului fostului selecționer Christoph Daum.

The post Contra, pentru prima data pe banca nationalei Romaniei: „Le multumesc fanilor romani pentru sprijinul acordat” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*