Contrabandist prins de poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus

Un bărbat din Târgu Lăpuş, care transporta cu autoturismul peste 500 pachete cu ţigări de contrabandă, a încercat să fugă de poliţişti. A fost prins şi identificat, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Sâmbătă, în jurul orei 21,30, în timpul executării atribuțiilor de serviciu pe D.J.109F, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe raza localităţii Strâmbu Băiuţ. Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea înspre localitatea Poiana Botizei, s-a procedat la urmărirea sa. Între timp, persoana de la volan a aruncat pe geamul lateral al maşinii trei saci, în care au fost găsite 504 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost  ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au găsit autoturismul abandonat, în dreptul unui imobil din localitatea Poiana Botizei, şi în urma verificărilor efectuate l-au identificat pe şofer – un bărbat de 39 de ani, domiciliat în Târgu Lăpuş.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei iar faţă de bărbat s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile cu obligaţia de a nu părăsi ţara. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Foto: Arhiva

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*