Contracandidat surpriza pentru Razvan Burleanu si Marcel Puscas: „Mai am timp sa-mi depun candidatura”

Razvan Burleanu si Marcel Puscas si-au depus candidatura pentru alegerile la sefia Federatiei Romane de Fotbal, dar cursa este inca deschisa si se anunta surpize in ceea ce priveste posibilii concurenti.

Intrebat daca ar dori sa candideze pentru a prelua conducerea fotbalului romanesc, Anghel Iordanescu nu a exclus aceasta varianta: „M-ati luat cam repejor. Ganditi-va ca mai am timp sa-mi depun si eu candidatura”.

Ionut Lupescu este dorit in fruntea FRF, dar a declarat in nenumarate randuri ca nu este hotarat sa faca acest pas, desi multi oameni de fotbal ii cer insistent implicarea.

„Am primit telefoane, am vorbit cu multi oameni despre situatia fotbalului romanesc. Asta de cativa ani, nu de acum. Eu am ascultat parerile oamenilor de fotbal si am vorbit cu multi. Era normal sa fac asta, pentru ca vreo sase ani am lucrat in FRF si nu cred ca am facut-o rau. Stiu ca multi vor sa candidez si ma preseaza. Eu reflectez, dar atat si nimic mai mult”, a declarat Lupescu, potrivit gsp.ro.

The post Contracandidat surpriza pentru Razvan Burleanu si Marcel Puscas: „Mai am timp sa-mi depun candidatura” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*