Contractul pentru reactualizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Ploiești – Brașov ar putea fi semnat în ianuarie 2021

V. S.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere ar putea semna, la începutul anului viitor, contractul de prestări servicii pentru reactualizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru autostrada Ploiești-Brașov.
Conform informațiilor oficiale, sectorul din A3 cuprins între Ploiești și Brașov, fără varianta de ocolire a orașului Comarnic și fără tronsonul Râșnov-Cristian, ar putea avea parte de un nou SF, dar și de un nou proiect tehnic, după semnarea contractului, estimată pentru a doua jumătate a lunii ianuarie a anului viitor.
Până atunci, însă, va trebui să fie comunicat rezultatul procedurii de achiziție la care s-a depus o singură ofertă, din partea Consitrans SA, estimat pentru data de 28 decembrie. Pentru că termenul de depunere a eventualelor contestații este 7 ianuarie 2021, semnarea contractului – dacă nu va exista nicio contestație – ar urma să aibă loc pe 21 ianuarie 2021.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*