Convocare la lotul național! Portarul Eric Petru Egeto, în pregătire cu naționala U 16

Clubul Sportiv Școlar Lugoj a primit o solicitare pentru convocarea unui jucător de fotbal de la grupele de juniori, pentru lotul național sub 16 ani.
Convocarea are în vedere un stagiu de pregătire în România, programat în perioada 28 iulie – 6 august.

Sportivul lugojean va intra în cantonament la Centrul Național Buftea, unde va avea loc reunirea lotului. Pe perioada desfășurării pregătirii sunt programate și mai multe jocuri școală.

“Cei de la Federația Română de Volei au trimis convocarea pentru portarul nostru Eric – Petru Egeto, născut în 2006, care a mai fost în vederile lotului și în alte situații. El a făcut parte și din echipa de fotbal a județului, unde a fost căpitan de echipă. Este unul dintre cei mai buni sportivi ai noștri de la juniori, din ultimii ani”, a precizat profesorul Simion Moatăr, directorul Clubului Sportiv Școlar Lugoj.

Fotbalistul lugojean a început să practice sportul rege la clubul cu sediul la sala de sport din Strada Timișoarei, în urmă cu șase ani. S-a remarcat prin seriozitate și ambiție, cu calități fizice și tehnice.

Articolul Convocare la lotul național! Portarul Eric Petru Egeto, în pregătire cu naționala U 16 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*