Cornel Dinu, despre fotbalistii petrecareti: „Domnule, uita-te si la baietii astia. Nu poti sa stai pe langa ei”

Cornel Dinu a analizat situatia jucatorilor tineri ce petrec in cluburi, in urma pozei postate de catre Steliano Filip pe una dintre retelele de socializare.

Fostul mare fotbalist a explicat de ce fotbalul romanesc este in decadere si a analizat situatia din cadrul clubului Dinamo, in urma escapadei dinaintea meciului din Cupa Romaniei, cand jucatorii au petrecut pana la ora cinci dimineata.

”Din pacate, este dominanta aceasta a raului care ne-a cucerit in ultimii ani de zile. A fost o intamplare nepermisa, care nu are nicio legatura cu statutul de jucator profesionist. Sunt convins ca nu li s-a explicat inca din frageda pruncie ca asta este o meserie pe care trebuie sa o iei in foarte serios. De data aceasta, din ceea ce strangi consumandu-te pe teren si respectandu-ti meseria poti sa traiesti pentru restul vietii.

De aici pleaca mentalul acestor jucatori. Acesti jucatori sunt niste victime pentru ca nu li s-a explicat serios educational de la inceput. Pe de alta parte, cred ca s-a facut prea mare tam-tam. Dinamo trebuia sa aiba o pozitie clara de la inceput. ii vezi, ii amendezi drastic si bineinteles ca trebuie sa-i vezi la antrenament si sa zici: ”Domnule, astia sunt jucatori profesionisti? Ne pot ajuta?” si atunci tragi linie, ne despartim si cautam jucatori profesionisti”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Despre poza postata de Steliano Filip in care se afla alaturi de Claudiu Belu si Carlo Casap: ”Domnule, uita-te si la baietii astia. Nu poti sa stai pe langa ei, ca-ti sare vreun animal de pe mana. Ma mira, i-am vazut pe unii tatuati si pe dosul palmei, ceea ce este infiorator. Cand s-or trezi prietenele lor sau mamele se sperie, cer sa se duca la un consult psihiatric cand ii vad pe baieti astia manjiti in halul. Noi am importat raul consumului capitalist. Nu ma mai iau de tricourile astea. Cand vad si pantalonii astia stramti care scot in evidenta niste defecte native… Cum spunea si Dostoievski, Dumnezeu a incercat de vreo 17 ori sa faca omul, a vazut ca nu a reusit si l-a lasat asa”.

The post Cornel Dinu, despre fotbalistii petrecareti: „Domnule, uita-te si la baietii astia. Nu poti sa stai pe langa ei” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*