Coronavirusul are şi o… ”parte bună”: se cosmetizează bazele

Pauza competițională cauzată de Covid-19, anul 2020 fiind compromis pentru fotbalul amator la nivel național, oferă o nouă provocare celor care sunt gospodari în fotbal: refacerea suprafețelor de joc, refacerea vestiarelor, a gardurilor de la arenele comunale.
Fiindcă a trecut campania și nu putem fi acuzați că sunt ”interese” la mijloc, dăm astfel de exemple pozitive, edilul din Dumbrava, Marian Apostol, fiind unul dintre acestea.

Astfel, după o ”ultimă mișcare” în 2020, pe terenurile de fotbal din comună s-a intervenit cu… tractorul, arându-se terenurile echipelor Recolta Dumbrava și Vulturul Zănoaga, care vor fi reînsămânțate, reamenajate, cu speranța că vor arăta ”biliard” când lucrările vor fi gata. Desigur, nu va fi simplu, pentru că urmează perioada rece, dar… inițiativa există! Vedem unde se va juca fotbal, când se va juca, cum vor fi terenurile din comună…
Și la Colceag – Prahova s-au adunat cu mic cu mare, de la juniori la seniori, de la părinți la simpatizanți, fără culoare politică, de la organizații voluntariale, plus primarul, pentru a pune umărul la treabă pentru crearea condițiilor optime de a face sport tineretul din comună, după o perioadă dificilă pentru iubitorii fotbalului, pasionați, care au rămas fără ”obiectul muncii”!

”Ne-am unit forțele pentru împrejmuirea bazei sportive, igienizarea, montarea unui sistem de supraveghere video, securizarea accesului în incinta bazei cât și la vestiare, instalarea unei toalete publice şi a unei pubele de gunoi, marcarea suprafeței de joc şi alte activități în folosul comunității! În numai 7 ore, baza sportivă şi-a schimbat fața, o față pe care o aşteptam de 4 ani… Domnul primar a stat până la sfârșit, ne-a dat un exemplu, o mărturie pentru ce va fi pentru comună, gajul pentru un trai mai bun. Suntem convinși că am plecat la un drum greu, dar accesibil și frumos pentru copiii comunei!! Ne dorim nu doar în fotbal să se întâmple astfel de lucruri, comuna noastră are nevoie de educație, de dezvoltare, de formare a noii generații care ne urmează” – a fost mesajul lui Florin Pavel – de la SaviSport, cel care speră să repună Colceagul pe harta fotbalului prahovean, în 2021!

S-ar putea spune așadar că și ”Covid-ul are partea sa bună?” Mai bine nu…

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*