Coşmar cu brazilieni. Avocaţii clujeni au pierdut la Mondiale exact ca în 2016, în faţa aceleiaşi echipe: la penalty-uri, egalaţi pe final

Dacia Felix, echipa care reprezintă avocaţii clujeni la Campionatul Mondial din Spania, a ratat calificarea în sferturile competiţiei.

Scenariul a fost identic cu cel din finala pierdută în 2016.

Adversarul a fost acelaşi, Feras da Babilonia, din Brazilia, iar românii au condus cu 1-0 până spre final, exact ca acum doi ani.

Mădălin Puşcă, din penalty, a marcat golul echipei formate în majoritate din jucătorii de la CS Floreşti, dar brazilienii au egalat în ultimele minute, după acelaşi scenariu identic de acum doi ani. Nu s-au jucat prelungiri şi s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare, acolo unde doar Văidean şi Oane au înscris.

Puşcă şi Mariş, în schimb, au ratat, iar Călin Budişan nu s-a putut opune niciunui penalty al brazilienilor, care au ajuns în sferturi cu scorul final de 5-3.

Avocaţii clujeni vor evolua acum în meciurile de clasament, locul nouă fiind cea mai înaltă poziţie pe care pot termina acest campionat mondial.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*