Cosmin Capatana, jucator FCM Alexandria: „Vrem sa castigam fiecare meci si pana acum rezultatele ne-au ajutat”

alexandria-tiganesti05Cosmin Capatana s-a intors la FCM Alexandria spre sfarsitul campaniei de transferuri din aceasta vara si isi doreste promovarea cu echipa lui Romica Ciobanu mai ales ca sunt dupa cinci etape pe primul loc al Ligii 3, seria 3. Dupa ce a avut o evolutie buna la SCM Pitesti, fotbalistul s-a accidentat dar a revenit la un nivel bun in acest sezon la FCM. In varsta de doar 24 de ani, atacantul Cosmin Capatana isi doreste ca echipa sa castige fiecare meci in care este angrenata pentru a ramane in fruntea clasamentului.

-Te asteptai la un inceput asa de bun?

Da, ma asteptam, pentru ca ne-am pregatit foarte bine in cantonament dar si zi de zi. Vrem victorie la fiecare meci si pana acum rezultatele ne-au ajutat. A fost un inceput mai usor pentru ca am avut meciuri mai accesibile, cu echipe care nu sunt pe primele locuri.

-Care este diferenta fata de anul trecut?

Diferenta este ca au venit cativa jucatori cu experienta cum sunt Calin si Valcica, cu jocuri in Liga 2 si Liga 3, iar in plus mai este omogenitatea lotului pentru ca in proportie de 70-80 la suta sunt acceiasi jucatori de anul trecut. Apoi mai este pregatirea pe care am facut-o pentru acest campionat.

-Care sunt punctele voastre forte?

Punctele noastre forte sunt unitatea grupului si echipa. Ne pregatim zi de zi bine si respectam cerintele antrenorului. S-a vazut ca am avut victorii pe linie, suntem foarte montati si vrem sa castigam fiecare joc.

-Ce te-a determinat sa te intorci in Liga 3?

Stiam ca la Alexandria sunt oameni seriosi si respecta ce promit. Ma simt ca acasa aici. Am avut si alte oferte dar asta a fost cea mai buna pentru mine.

-Ai vazut Turnu si Petrolul? Cum ti se par?

Sunt echipe care isi doresc promovarea. Am vazut un meci al Petrolului in cupa. E o echipa puternica.

 

-Cum vezi meciul cu Flacara Moreni de vineri?

Un meci greu. Flacara este o echipa care joaca foarte bine acasa. Pun presiune de adversari, sunt sprijiniti de suporteri. E foarte greu dar vrem toate cele trei puncte.

 

Cosmin Capatana a mai jucat pana acum la Viitorul Gradinele, Sportul Visina Noua, FC Olt Slatina, FC Caracal, FC Arges, SCM Pitesti si FCM Alexandria.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*