Cosmin Contra a dezvaluit motivul convocarii lui Denis Alibec: „In principiu, nu facea parte din lot”

Cosmin Contra a vorbit in cadrul unei conferinte de presa si a justificat convocarea lui Denis Alibec la echipa nationala, marturisind ca initial fotbalistul FCSB-ului nu se afla in lotul primei reprezentative, dar accidentarea lui Bogdan Stancu l-a facut pe selectioner sa isi schimbe decizia.

Fostul tehnician al lui Dinamo l-a laudat pe Alibec si este de parere ca acesta trebuie ajutat pentru a reveni la forma sa initiala:„Am decis sa-l chem pe Alibec, pentru ca este un jucator de valoare si are nevoie de o mana de ajutor. In principiu, nu facea parte din lot, dar dupa accidentarea lui Bogdan Stancu, primul nume care mi-a venit in minte a fost Alibec”.

In ceea ce priveste intalnirea cu Mircea Lucescu din postura de adversari, Contra s-a declarat onorat de a-l putea infrunta pe selectionerul Turciei: „E o onoare sa-l intalnesc pe Mircea Lucescu, un antrenor cu o asemenea cariera in spate, iar eu sper sa raman neinvins. Ma intereseaza mai mult jocul echipei decat rezultatul” , a declarat Cosmin Contra, potrivit Telekom Sport.

The post Cosmin Contra a dezvaluit motivul convocarii lui Denis Alibec: „In principiu, nu facea parte din lot” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*