Cosmin Contra, sătul de critici: „Lăsați-ne să încercăm să ne calificăm la Campionatul European”

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a susținut o conferință de presă premergătoare partidei amicale cu Suedia și a vorbit despre criticile la adresa jucătorilor români.

„Guriță” îi roagă pe contestatari să îl lase să își facă treaba așa cum știe el și să introducă în teren ce jucători consideră de cuviință că sunt în formă la momentul respectiv. Totodată, tehnicianul a explicat că este nevoit să se descurce cu „materia primă” pe care o are.

„În România nu mă mai deranjează nimic de foarte mult timp. M-am obişnuit cu ceea ce înseamnă România, mă deranjează că nu suntem obiectivi cu ceea ce reprezintă fotbalul românesc în momentul de faţă. Şi mie mi-ar plăcea să am 11 sau 20 de jucători care să îmi câştige fiecare meci cu 3-0 la pauză, să facem spectacol. Mie îmi place să joc un fotbal spectacol. Mi-ar plăcea să am jucătorii aceia, cu calităţile acelea. Am alt gen de jucători, cu alte calităţi, care au schimbat atitudinea la echipa naţională. Avem ceva rezultate de când sunt eu la echipa naţională şi suntem pe un drum bun. Încă nu am realizat nimic, dar suntem pe un drum bun. Atunci lăsaţi-ne să încercăm să muncim şi să încercăm să calificăm această naţională la Campionatul European!

Eu înţeleg anumite comentarii, anumite lucruri, dar eu am venit aici pentru a califica echipa la Campionatul European. Eu voi alege de fiecare dată cel mai bun 11! Indiferent de nume, vârstă, la mine vor juca doar acei fotbalişti aflaţi în cea mai bună formă”, a declarat Cosmin Contra, potrivit Telekom Sport.

Articolul Cosmin Contra, sătul de critici: „Lăsați-ne să încercăm să ne calificăm la Campionatul European” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*