Cosmin Contra va ocupa inca o functie in cadrul FRF: „Va fi membru cu drept de vot”

Dupa ce Cosmin Contra a preluat echipa nationala de fotbal a Romaniei din postura de antrenor, presedintele Comisiei Tehnice, Mihai Stoichita a hotarat sa ii mai atribuie o functie fostului dinamovist.

„Gurita” il va inlocui pe Ionut Badea, in functia de vicepresedinte al Comisiei Tehnice.

„La propunerea presedintelui Comisiei Tehnice, Mihai Stoichita, Cosmin Contra devine vicepresedinte al Comisiei Tehnice in locul lui Ionut Badea”, a declarat Razvan Burleanu, potrivit Telekom Sport.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a lamurit si situatia in cazul in care s-ar pune problema demiterii lui Cosmin Contra din functia de selectioner: „Sa nu discutam asa departe, va fi membru cu drept de vot, dar in aceasta situatie statutul nu-ti permite sa votezi cand este vorba de propria persoana. Motivul pe care ni l-am dorit sa-l avem in Comisia Tehnica este acela de intari relatia dintre nationale si prima reprezentativa si este de salutat acest efort al lui Contra de a se alatura Comisiei Tehnice”.

The post Cosmin Contra va ocupa inca o functie in cadrul FRF: „Va fi membru cu drept de vot” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*