Cosmin Turcin, atacant Metalul Peretu: “Sunt obișnuit să dau goluri și sper să o fac în continuare”

saelele-stehaia09-turcinCosmin Stefan Turcin a fost unul dintre jucătorii cei mai importanți de la Sporting Roșiori, a făcut un sezon bun anul trecut la Voința Turnu Măgurele iar acum este marcatorul principal al celor de la Metalul Peretu. Cosmin ne-a acordat un interviu unde ne-a vorbit despre performața sa de a marca cinci goluri în meciul cu Butești de sâmbătă dar și despre această nouă provocare fotbalistică în Liga 4 de la Peretu.

-Ai marcat cinci goluri cu Butești și unul cu Zimnicea…

Eu am mai jucat în Liga 4 și știam campionatul. Nu a fost mare chestie. Sunt obișnuit să dau goluri și sper să o fac în continuare.

-Ți s-a mai întâmplat să dai cinci goluri în fotbalul profesionist?

Da, nu este prima dată. La Liga 3 am dat patru goluri iar la Liga 4 am dat și mai multe, chiar anul trecut.

-De ce ai plecat de la Voința Turnu Măgurele și cum te simți la Peretu?

Este o schimbare destul de nasoală pentru că eram obișnuit să mă bat la promovare. La Voința nu am putut să continui pentru că lucrez și nu puteam ajunge la antrenamente. Am prieteni la Peretu și am vorbit cu ei să joc măcar jumătate de sezon să văd dacă îmi place. Nu am avut alte variante.

-Cum vezi meciul FCM Alexandria – Sporting Roșiori de vineri?

Un meci cu o încărcătură foarte mare mai ales că au ajuns câțiva jucători de la Roșiori la Alexandria și invers. Sper să câștige Roșiori pentru domnul Negru pe care îl respect foarte mult.

-Ce obiectiv ai cu Metalul Peretu în acest sezon?

O clasare cat mai bună în prima jumătate a clasamentului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*