Costreie se dă jos din pat pentru meciul Chindia – UTA, „centralul” a mai arbitrat două victorii ale gazdelor în Liga 1

Chindia Târgoviște și UTA joacă în cadrul etapei a 23-a a Ligii 1 acasă…la arbitrul Sorin Costreie. „Centralul” de 31 de ani domicilează chiar în comuna Buftea, acolo unde este programat și meciul de mâine, de la ora 14,30. Până acum, Costreie a mai condus doar două partide la nivelul primului eșalon, încheiate cu rezultate similare, 2-1. Pentru FC Argeș în disputa cu Voluntari și Gaz Metan, în confruntarea cu Poli Iași.

Tânărul arbitru a mai fluierat-o o singură dată pe „Bătrâna Doamnă”, în sezonul promovării în Liga 1. În noiembrie 2019, arădenii au făcut 0-0 cu FC Argeș, chiar la Pitești, acum ambele echipe evoluând în primul eșalon.

Ilfoveanul îi va mai avea oaspeți, mâine, și pe colaboratorii săi, Sebastian Gheorghe (din Suceava) și Marius Marchidanu (din Brăila). Rezerva vine și ea din Moldova, de la Galați, în persoana lui Adrian Cojocaru. Arbitrii vor fi notați de bucureșteanul Nicoale Mavrodin.

Misiunea delegației de mâine nu va fi deloc una ușoară, mai ales că târgoviștenii și arădenii se numără printre cele mai dezavantajate echipe de către arbitri de la începutul returului. „Noi, din teren, simțim altfel lucrurile, poate și din cauza domnilor arbitri care nu ne lasă să ne spunem punctul de vedere în teren. Este puțin deranjant să primești cartonaș galben când vrei să spui ceva, pentru că apoi nu mai poți spune nimic, deoarece îl poți primi pe al doilea. Greșeli de arbitraj sunt, au fost, și vor mai fi. Dar, noi trebuie să ne vedem de joc, chiar dacă arbitrul dă ceva împotriva noastră. Noi trebuie să jucăm atât împotriva adversarilor, cât și a arbitrilor. Noi sperăm că mâine, cu Chindia, vom avea un arbitraj bun, sperăm să nu le dăm noi vreun motiv să ia vreo decizie împotriva noastră”, a precizat Alexandru Albu, ultimul marcator al UTA-ei în Liga 1, în 1-1 cu FC Hermannstadt, la Arad.

0
0

Articolul Costreie se dă jos din pat pentru meciul Chindia – UTA, „centralul” a mai arbitrat două victorii ale gazdelor în Liga 1 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*