COVID-19 continuă să afecteze Olimpiada de la Tokyo!

La aeroporturile de intrare în Japonia s-au înăsprit controalele, iar cei infectați sunt carantinați. Potrivit presei japoneze, doi membri ai delegațiilor participante au fost depistați pozitiv la coronavirus.

Este vorba de o persoană din delegația israeliană, care a fost găsit pozitiv pe aeroportul Haneda, din Tokyo, iar cel de-al doilea este un lituanian, testat pozitiv în Hiracuka, la vest de Capitala Tokyo. Presa locală nu a oferit detalii suplimentare despre aceste două cazuri, însă se știe că nu sunt singulare – mai sunt doi sportivi ugandezi infectați, în ultima lună, cu virusul COVID-19, și unul în Serbia, descoperit chiar la începutul săptămânii. Mai mult, sunt mulți sportivi care n-au mai plecat spre Tokyo, fiind descoperiți chiar acasă că sunt pozitiv la coronavirus.

Pe 23 august încep Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar până atunci organizatorii se confruntă, iată, cu multe probleme create de virusul COVID-19. Însăși orașul care urmează să găzduiască evenimentul, Tokyo, se află sub multe interdicții, impuse localnicilor, iar Satul Olimpic pare o fortăreață, unde se intră greu și nu se iese deloc.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*