CR7:”Relația cu Sir Alex Ferguson m-a făcut să revin la Manchester United!

Cristiano Ronaldo s-a întors la clubul pe care l-a părăsit, în 2009, Manchester United, semnând un contract pe doi ani, cu opțiune pentru încă un al treilea an. Portughezul urmează să debuteze după această pauză internațională. El spune că fostul său șef, care l-a determinat să semneze cu Manchester United în 2003, l-a influențat decisiv să se întoarcă pe Old Trafford pentru a doua oară.

”După cum știe toată lumea, de când am semnat cu United, la 18 ani, Sir Alex Ferguson a fost cheia. Îmi amintesc de meciurile împotriva lui Manchester, când eram la Sporting Lisabona. Pentru mine Sir a fost ca un tată în fotbal. M-a ajutat foarte mult, m-a învățat multe lucruri și, dezvălui acum, că ținem legătura în permanență, este o persoană incredibilă și îmi place foarte mult de el”, a declarat Ronaldo pentru site-ul clubului.

Pentru portughez, și fanii sunt la fel de importanți: ”Fanii sunt cheia fotbalului. Acum, cu toate stadioanele pline de suporteri, este o situație diferită, față de acum un an, când tribunele erau goale. Suporterii lui Manchester United sunt speciali, îmi aduc aminte. Totdeauna au cântat o muzică de care m-am simțit atras, fericit, făcându-mă să dau totul pe teren, să marchez goluri, să dau pase decisive să câștig meciuri pentru ei”, a mai spus Ronaldo.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*