Craica se transformă. Primarul Cătălin Cherecheș : “vom face un parc, voi bifa ca realizat și acest proiect din planul meu pentru Baia Mare!”

Craica se transformă. Primarul Cătălin Cherecheș : “vom face un parc, voi bifa ca realizat și acest proiect din planul meu pentru Baia Mare!”

Craica intră în transformare. Rezultatul acțiunilor demarate de municipalitate au ca obiectiv transformarea zonei într-un parc iar copiii,în special, vor avea parte de servicii pentru integrarea corectă în comunitate.

Primarul Cătălin Cherecheș :  “Am tot vorbit despre Craica și cum acolo vom face un parc. Unii iau în derâdere acest proiect, alții au încercat să pună bețe în roate, însă noi am început de o perioadă să curățăm zona. Cu utilaje și personal asigurat de administrația locală, dar și cu ajutor tocmai de la cei care încă locuiesc acolo. Suntem prezenți zi de zi și nu mai plecăm până tot locul va fi transformat .

Este probabil cel mai dificil proiect pe care mi l-am asumat ca și primar și care prinde contur încet, dar sigur. Vom reloca oamenii care își fac veacul aici, însă nu oricum, ci cu accent pe educație, incluziune socială, acces la tot ceea ce este necesar pentru a garanta integrarea lor în comunitate. Sunt foarte mulți copii aici și mai ales pentru ei trebuie să ne asigurăm că vom reuși cu tot ceea ce ne propunem. Sunt convins că vom genera un exemplu de bună practică pentru alte comunități care se confruntă cu astfel de probleme. Încă puțin și vom vedea și acest proiect transpus în realitate. Acum câțiva ani nimeni nu ne dădea nici o șansă, dar iată, peste puțin timp voi bifa ca realizat și acest proiect din planul meu pentru Baia Mare!”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*