Craioveanul Găman – „centralul” derby (al Vestului) pentru UTA

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc are șansa să dubleze succesul din „fieful” lui Dinamo cu prima victorie și pe teren propriu, mai precis pe noua arenă „Francisc Neuman”. Adversarul arădenilor din această seară (ora 21) este Academica Clinceni, formație neînvinsă din prima rundă.

La jocul cu ilfovenii, UTA se reîntâlnește cu George Găman, care a condus alte șapte partide ale arădenilor din 2012 încoace. Dintre acestea, trei au fost derby-uri ale Vestului, cu ACS Poli, toate având deznodământuri diferite: 1-1, ACS – UTA (septembrie 2012), 1-0, UTA – ACS (martie 2013) și 2-1, ACS – UTA (iunie 2017), în turul barajului de menținere/promovare în Liga 1. Apoi, „roș-albii” au mai câștigat o singură partidă cu Găman la centru, 3-0 cu FC Argeș în mai 2013, pentru ca restul să fie eșecuri pe teren propriu: 0-1, cu Corona Brașov (septembrie 2012), 0-4 cu U. Cluj (noiembrie 2018) și 2-4 cu Petrolul (mai 2019).

În această seară, craioveanul Găman va fi ajutat la cele două linii de George Neacșu (Câmpulung Muscel) și Ferencz Tunyogi (Zalău), în timp ce fratele lui Istvan Kovacs, Zsabolcs (Carei), va fi al patrulea arbitru. „Fluierașii” vor fi notați de fostul tușier FIFA, Nicolae Grigorescu, din Timișoara.

0
0

Articolul Craioveanul Găman – „centralul” derby (al Vestului) pentru UTA apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*