”Cred că e unicul teren din acest județ pe care se poate juca”. FOTO: ASU Politehnica – CSM Lugoj 4-1 (1-1). Declarații Andone, Petruescu. ”Trebuie să ne adaptăm”

O remarcă a unuia dintre antrenorii echipelor implicate sâmbătă într-un cuplaj fotbalistic pe bandă rulantă pe gazonul sintetic al Bazei II – UPT, și anume ”cred că este unicul teren din acest județ pe care se poate juca”, are mare acoperire prin evidența faptică, dat fiind că înainte ca ASU Politehnica Timişoara și CSM Lugoj să intre la rândul lor pe suprafața verde, alb-violeții răsturnând scorul la 4-1 (1-1), și alte partide s-au mai derulat pe aceeași arenă, mai exact două întâlniri amicale, începând de la ora 10, este vorba despre Centrul Naţional de Pregătire – CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 3-0 şi LPS Banatul 2002 – CSM Lugoj II 0-2, de la care vom reveni cu amănunte şi golurile marcate.

Pauza forțată din calendarul oficial al fotbalului intern, cauzată de timpul nefavorabil din toată ţara, și care a făcut ca meciurile de campionat din primele trei divizii să fie amânate de forurile de specialitate, l-a determinat pe Bogdan Andone să programeze un nou meci amical, la două săptămâni după ultimul de această factură și la o săptămână după reluarea returului în Liga 2.

Iar pentru a doua oară în această perioadă de iarnă ASU Politehnica a dispus de CSM Lugoj în meciurile de verificare, în reîntâlniri periodice, la ora pregătirilor respectiv la 2 ani după cele oficiale din Liga 3.

După ce în meciul amical disputat la Covaci a fost 2-0, de această dată a fost 4-1 pe ”sinteticul” de la Baza II, oaspeții fiind cei care au deschis mai întâi scorul, în minutul 16, când şutul lui Velici din afara careului de 16 metri a fost respins de portarul Dur-Bozoancă, iar pe fază fiind, Vlădia a reuşit să marcheze din apropiere: 0-1.

ASU Politehnica a revenit pe tabela de marcaj prin a egala cu un minut înainte de pauză, când Sorescu a executat un corner iar Pădurariu a comis henţ în careu şi arbitrul Botaş a indicat punctul cu var. Lusamba a transformat impecabil, în dreapta lui Păduraru: 1-1.

În mitanul secund, timișorenii au preluat rapid conducerea prin reușita lui Krausz (min. 48), ca apoi, în minutul 69, proaspăt intrat în joc, Coadă să ridice scorul la 3-1, cu o execuție frumoasă din interiorul careului.

Iar cu patru minute înainte de final Motreanu a finalizat cu un şut pe jos de la 7 metri lateral dreapta, la colţul lung, stabilind rezultatul final: 4-1.

De la ASU Politehnica au lipsit Alin Ignea, accidentat, și Adrian Poparadu, care a fost tras pe dreapta de Andone şi pentru faptul că a primit o suspendare de două etape după cartonaşul roşu încasat în meciul pierdut cu Chindia Târgovişte, dar acesta s-a pregătit pe toată durata amicalului, alergând multe ture de teren.

*

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera, Scutaru, Taub – Krausz, Predescu, V. Nicolae – Sorescu, Lusamba, Giuricici.

Antrenor: Bogdan Andone.

Au mai jucat în partea secundă: Dascălu – Plămadă, Poparadu, Motreanu, Coadă, Ghinescu, Lazea, Schieb.

CSM Lugoj: Păduraru – Roșie, Vlădia, E. Miculescu, Ed. Olariu, Nicolescu, Precupanu, Mărmăneanu, Bozian, Velici, Pădurariu.

Antrenor: Cosmin Petruescu.

Au mai intrat din minutul 46 cei rămași pe banca de rezerve: David Filip – Daniel Filip, Radak, Fridrich.

Au arbitrat: Cătălin Botaş – Nicolae Chiţoiu şi Alin Botaş.

+

Bogdan Andone (antrenor ASU Politehnica): ”Trebuie să ne adaptăm condițiilor meteo. A fost o săptămână dificilă, trebuie să ne adaptăm. Am întâlnit o echipă bună a ligii a treia, care se bate la promovare. Mă bucur foarte mult că nu am avut accidentări. Atitudinea a fost bună. Știți cum e cu fotbalul de la noi, încercăm să scoatem maximum din meciurile care urmează. Așteptăm cu nerăbdare acel meci cu UTA, dar mai e mult până atunci, vine meciul cu Clinceniul. Cu Chindia a fost o mare dezamăgire pentru toată lumea din suflarea alb-violetă, important e să fim puternici. Am încercat să le ridic moralul! Au făcut un meci bun cu Chindia, în afara greșelilor inerente… Au trecut peste acel meci”, a declarat Bogdan Andone, ”principalul” lui ASU Politehnica.

Cosmin Petruescu (antrenor CSM Lugoj): ”A fost un test foarte util, le mulțumesc celor de la ASU Poli pentru invitaţia pe care ne-au făcut-o. Cred că e singurul teren din acest judeţ pe care se poate juca! Era normal ca plusul de valoare să fie în favoarea gazdelor, dar sunt deranjat de greșelile personale pe care le-au făcut băieţii noştri. Consider că eram pregătiți, dar starea terenurilor și condițiile de antrenament ne-au creat probleme, chiar ne-au pus dificultăți. Am lucrat toată săptămâna în balon și de aceea e pe undeva normal că am luat goluri în urma unor faze fixe. Sperăm ca până săptămâna viitoare să ne putem face antrenamentele pe terenuri mari și să remediem minusurile pe care le avem”.

The post ”Cred că e unicul teren din acest județ pe care se poate juca”. FOTO: ASU Politehnica – CSM Lugoj 4-1 (1-1). Declarații Andone, Petruescu. ”Trebuie să ne adaptăm” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*