Cresc îmbolnăvirile! Situația infectărilor cu noul coronavirus a atins ”recordul recordurilor”

Situația infectărilor cu noul coronavirus a crescut îngrijorător în județul Timiș. Deși Lugojul a avut o evoluție mai moderată, în ultimele zile, numărul cazurilor a atins un record absolut și în orașul nostru.
”Sunt extrem de mulți infectați. Nu vreau să fiu alarmist, dar este recordul recordurilor înregistrate la Lugoj. Din dimineața zilei de miercuri, 28 octombrie, s-au înregistrat 21 de teste pozitive din 100 efectuate. În dimineața aceleiași zile, aveam internați 16 pozitivi, 13 suspecți, plus încă șase pacienți pe ATI”, ne-a declarat dr. Erwin Floroni, directorul Spitalului Municipal ”Dr. Teodor Andrei” din Lugoj. Bilanțul a fost comunicat la ora 14.

Marți, 27 octombrie, la Lugoj erau confirmate 14 cazuri, iar transmisia este comunitară. În plus, la Liceul ”Brediceanu”, încă un profesor a fost declarat infectat, ceea ce ridică numărul cazurilor curente la cinci.

În județul Timiș, datele disponibile la nivelul zilei de marți, 27 octombrie, arătau că sunt 278  de persoane internate confirmate cu COVID-19, dintre care 31 se află la secțiile ATI.

Numărul de teste efectuate a fost de 3006.

Articolul Cresc îmbolnăvirile! Situația infectărilor cu noul coronavirus a atins ”recordul recordurilor” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*