Cristi Negru, antrenor Sporting Roșiori: “Muncim zi de zi pentru noul campionat”

rosiori-negruConducătorii lui Sporting Roșiori au trecut peste perioada mai grea cauzată de problemele financiare și de lotul mic din punct de vedere numeric și se pregătesc intens împreună cu jucătorii pentru a îndeplini obiectivele echipei în noul sezon. Cristi Negru, antrenorul echipei, ne-a povestit cum stau lucrurile cu echipa sa până acum și ce jucători noi a mai adus la formația sa.

-Cum decurge pregătirea echipei?

Decurge bine. Vrem ca până la sfârșitul săptămânii să definitivăm lotul. Pe lângă Bogdanovici, Brânceanu și David i-am mai adus pe Angeru Adrian de la Scoala de fotbal din Cluj, pe juniorii Fieraru și Velică de la Podari, pe Andrei Bîră de la Milcov sau Ghighilicea care a fost la Gearmata în Liga 3. Pregătirea o facem pe plan local, sâmbătă jucăm un meci amical la Craiova 2 și mai doresc un fundaș central și un atacant.

-Care este obiectivul echipei în noul sezon?

Să ne clasăm în primele opt echipe. E dificil pentru că a fost o perioadă de tranziție, cu jucători noi, doar șase sunt din cei vechi, restul vreau să se adapteze repede și să devenim omogeni. Muncim zi de zi pentru startul campionatului.

-Sunt trei echipei din Teleorman în Liga 3. E bine pentru fotbalul nostru?

E un lucru bun să ai trei echipe. La ce putere financiară au Saelele și Alexandria se poate promova în Liga 3. Din afară așa par lucrurile…

-Mai susține Primăria echipa la Roșiori?

Ni s-a spus că va susține echipa în continuare. Fără susținerea Primăriei nu se poate merge mai departe. Sper să nu mai întâmpinăm problemele de anul trecut.

 

Lotul lui Sporting Roșiori de până acum: Bușcă, Angeru – Voicu, Pîslaru, Lătea, Urîtu, Ivănică, Cercel, Bogdanovici, Fieraru, Velică, Brânceanu, Dicu, Ghighilicea, Bîră, David, Raț

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*