Cristi Negru, antrenor Sporting Roșiori: „Nu e vorba de criză la Roșiori. Meritam cel puțin un rezultat de egalitate cu Alexandria”

negru sportingSporting Roșiori a pierdut meciul de vineri din deplasare cu FCM Alexandria, scor 0-1, și este la a doua înfrângere consecutivă după ce în acest început de campionat au întâlnit numai echipe valoroase care se bat la promovare.

Cristi Negru, antrenorul echipei, a comentat evoluția jucătorilor săi: “Meritam cel puțin un rezultat de egalitate cu Alexandria. Am prestat un joc bun și la ocaziile ratate la 0-0 meritam un egal. Nu e vorba de criză la Roșiori. Am întâlnit două echipe care se bat la promovare, Alexandria și Petrolul, și Chiajna care e redutabilă. Am avut un program mai greu pentru începutul de campionat. Marti jucăm în Cupa României cu Filiași și sâmbăta viitoare cu Voința Turnu Măgurele acasă. În Cupa României, întotdeauna primul meci este cel mai greu. Filiași e echipă de Liga 3 și jocurile de cupă sunt imprevizibile. Voința Turnu Măgurele este o echipă din același județ, vor fi ambiții mari, orgolii și fiecare vrea să câștige punctele puze în joc”, ne-a spus tehnicianul Roșiorului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*