Cristian Ciobanu si Paul Paturca au semnat cu Gloria Buzau

Cristian Ciobanu si-a reziliat contracul cu Turris Turnu Magurele dupa meciul cu Petrolul Ploiesti, din play-off-ul Ligii 2 si a semnat cu Gloria Buzau, acesta l-a urmat pe  Paul Paturca, care si-a reziliat contractul  dupa sfarsitul sezonului.

Cristian Ciobanu (26 de ani) a evoluat în ultimul sezon pentru Turris Oltul Turnu Măgurele, însă cele mai bune evoluţii le-a avut în tricoul Concordiei Chiajna, în Liga 1, unde a jucat 35 de meciuri şi a marcat 2 goluri. Cristian Ciobanu a mai trecut pe la Dinamo II Bucureşti, FC Olt Slatina, Universitatea Cluj şi Daco-Getica Bucureşti.

„Am ales Gloria pentru că, în primul rând, mister (Ilie Stan) a insistat să lucrez cu dânsul şi, în acelaşi timp, a fost şi una dintre cele mai bune oferte pe care le-am avut. Îmi doresc să fiu sănătos şi să joc cât mai bine pentru a ajuta echipa să ocupe un loc cât mai bun în clasament. E drept că avem un început de campionat greu, cu echipe care au ca obiectiv promovarea, însă, de cele mai multe ori, în această fază a competiţiei şansele sunt egale. Toţi venim după o pauză foarte lungă, lipseşte omogenitatea, deci fiecare îşi joacă şansa în mod egal. Noi trebuie să jucăm cât mai bine, fără frică şi indiferent de adversar, să dăm tot ceea ce avem mai bun pe teren pentru a câştiga fiecare meci.” a declarat Ciobanu pentru site-ul clubului, gloriabuzau.ro

 

sursa: gloriabuzau.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*