Cristiano Ronaldo, ovaționat de fani, la revenirea în Italia!

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost ovaționat la întoarcerea sa la Torino, fotbalistul vizitând Centrul Sportiv al lui Juventus, pentru a se supune controalelor obișnuite, înainte de începerea unui nou sezon.

Cristiano avea permis să mai întârzie câteva zile, ca și ceilalți internaționali de la Juventus, după ce a jucat la Campionatul European cu naționala Portugaliei. El a aterizat duminică după amiază, pe aeroportul din Torino, cu avionul său privat, și zeci de fani l-au așteptat la aeroport, pentru fotografii și autografe, chiar dacă situația luyi CR7 pare incertă.

Fostul jucător a fost supus unor examinări medicale înainte de a se alătura celorlalți coechipieri, după care a urmat o dublă sesiune de antrenamente, sub comanda lui Massimiliano Allegri.
Faptul că au mai rămas doar unsprezece luni până la expirarea contractului său a alimentat mai multe zvonuri de pe piață despre viitorul lui Cristiano, dar vicepreședintele lui Juventus, Pavel Nedved, a dat recent asigurări că portughezul va rămâne la Torino în acest sezon.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*