Cristiano Ronaldo revine la Manchester United… după 12 ani!

Zvonurile au început să circule cu puțin timp în urmă, dar până la urmă bomba a fost confirmată – Cristiano Ronaldo, de cinci ori cel mai bun jucător din lume, este pregătit pentru Manchester United! Clubul Juventus a anunțat că Ronaldo a cerut să plece!

”Voi fi mereu unul dintre voi. Și voi faceți parte din povestea mea, așa cum simt că și eu fac parte din tine, Italia! Torino, tiffosi bianconeri, veți avea mereu o parte din inima mea”, a scris portughezul într-o postare de adio pe Instagram. CR7 revine la Manchester United pentru un nou stagiu, primul fiind în perioada 2003 – 2009, înainte de a ajunge la Real Madrid. În Spania el a devenit golgheterul all-time al echipei din capitala spaniolă. ”Dar acum se întoarce acasă. Toată lumea de la club așteaptă cu nerăbdare să-l primească înapoi pe Ronaldo”, a scris United pe site-ul lor.

Manchester United și Juventus Torino au convenit asupra taxei de transfer, care se pare că este undeva între 250 de milioane și 300 de milioane de lire sterline. Dacă facem o comparație, aceeași taxă a fost de aproape un miliard, când Ronaldo a plecat la Real. Să mai spunem că Ronaldo schimbă clubul în această vară, odată cu rivalul său, Lionel Messi, cu care a concurat pentru cele mai importante titluri individuale, vreme de peste un deceniu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*