Cristina Bălan, locul 2 cu ștafeta 4x400m a României la Balcaniada de seniori din Turcia

Atleta timișoreancă Cristina Daniela Bălan a cucerit în această seară medalia de argint la Balcaniada de atletism indoor pentru seniori de la Istanbul, unde a ocupat locul secund cu echipa României în proba de ștafetă feminină de 4×400 de metri, împreună cu Camelia Gal, Iulia Banagă și Sanda Belgyan.

România a aliniat astăzi 32 de sportivi la cea de-a XXIV-a ediție a Balcaniadei de atletism în sală pentru seniori, la Bosfor, printre care componentele ștafetei de 4×400 metri, cinci la număr, una dintre acestea concurând și în proba individuală pe aceeași distanță, și anume Bianca Răzor, accidentată în timpul cursei de 400 de metri.

Implicit, România a abordat proba de ștafetă fără Răzor, începând cu Camelia Gal, urmată la schimb de Cristina Daniela Bălan – de la CS Athletics Timișoara, Iulia Banagă și Sanda Belgyan. ”Tricolorele” au încheiat pe locul 2, vicecampioane balcanice de seniori la atletism în sală, în urma Ucrainei și înaintea Croației, a treia la final.

Iar mâine, din nou la start, dar în cadrul probei de 400 de metri din ”Cupa Istanbul”, competiție urmând Balcaniadei.

The post Cristina Bălan, locul 2 cu ștafeta 4x400m a României la Balcaniada de seniori din Turcia appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*