Cristina Vărzaru, mutare surpriză: Iulian Stamate în locul lui Sorin Toacsen!

Putem spune că Stamate a crescut în 6 luni, cât Toacsen în 10 ani – oamenii din Federație șușotesc că amiciția lui Iulian cu secretarul general Cristina Vărzaru, l-a ajutat pe Stamate să crească repede, pe scara ierarhică, să ardă etape profesionale și să-i ia fața lui Toacsen, sigur, nu și meritele sportive! Fără să se fi remarcat prea mult în cariera sa scurtă de tehnician, Iulian a ajuns la Federație, în toamna lui 2019, fiind desemnat să coordoneze activitatea loturilor de juniori, cât și a centrelor naționale masculine. N-a făcut nimic, adică nu s-a remarcat prin decizii deosebite, care să vină în sprijinul handbalului juvenil, drept pentru care a fost avansat la seniori.

Nu este o glumă, poate doar un pamflet amar, pentru că în Federația Română se petrec lucruri ciudate, unele chiar imorale, acțiuni și fapte aflate la discreția președintelui Dedu și a secretarului general Cristina Vărzaru. O să începem un serial despre acțiunile necuviincioase ale celor doi, permise de leneveala și impotența membrilor Consiliului de Administrație, care îi lasă să zburde, ca pe moșia proprie.

Noua incompatibilitate se referă chiar la Iulian Stamate, care era antrenor la echipa de Juniori I a CSM București, chiar de când a fost adus la Federație, pe post de antrenor federal la juniori. Pentru că a stat cuminte și n-a supărat pe nimeni, Stamate i-a luat locul lui Toacsen, la seniori, acesta din urmă fiind retrogradat la juniori.

Se pare că Federația a devenit un fel de SRL, în care fiecare își face aranjamente personale și cu sprijinul funcției deținute în FRH. Și dacă se întâmplă toate acestea, este și din cauza Ministerului Tineretului și Sportului, for superior al Federației, care nu vine să pună la punct regulamentele de joc, cele ale arbitrilor, Statutul și Regulamentul de funcționare al Federației, pline de incompatibilități și încălcări ale legislației acestei țări.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*